oj så tiden går fort!

oups har det redan gått en vecka!? ja, ja. Ni har inte missat så mycket så ni vet, kom på idag att mitt liv är väldigt enformigt faktiskt. kul!
hehehehehehehehejdå! :)))

Come and marry me. Please?

<333333


skönt med fredag. verkligen

hejsan svejsan blöggen.
hur har er dag varit? min var väll ok. Det var ju fint väder. Och så var vi på soptippen på eskon, det var kul. Nu ska jag spela gitarr och förstöra mina fingrar lite mer. hejdå.


13.18

Hejsan hoppsan nu sitter jag själv i ett övningsrum. Hihi så kul är det!!! lol no.


16.33

hej idag har jag åkt ut till stugan med kära familja. Så jag ska träffa Aggi imorgon istället. tänkte att jag skriver det så ingen blir förvirrad!
måste plugga som en idiot idag också, har två prov och en inlämning nästa vecka!!!!!!
uh vilket tråkigt inlägg. Jag har ingenting att skriva om.
kan ju säga att jag också har skaffat instagram som alla andra i hela världen nu. shalisataylor heter jag där. kul!
hejdå
från vänster: Hedda, Ulla och Pilla. vilket gäng asså!!! (Ullas bild!! rodanaglar.webblogg.se)

20.05

hej, jag har varit hemma från skolan i tre dagar nu. KLARAR INTE AV ATT SITTA SJÄLV I LÄGENHETEN OCH LEVA PÅ BILLYS PANPIZZOR OCH SMOOTHIS (och videos på one direction) LÄNGRE!! fast det skulle sitta ganska bra med en smoothi just nu faktiskt. imorgon är det lördag iallafall då ska jag och agneshest äta carliglass som vi gjorde nästan varje torsdag i höstas. mmm...
det var allt jag hade att bjuda på idag. goodbye friends!
usch, har blivit så hilma vit i vinter, SÅ HEMSKT!!! måste verkligen till ett solarium SNARAST!!!

host host hoooooooooooooooooost

aj. aj. host. klaga. host. försöka. prata. aj. försöker ta en ljus ton. aj. låter inte alls. skrattar. hostar. aj.
sådär har min dag känts ungefär. Good times, good times!
detta är vad som kommer upp om man söker på fever på weheartit.com....
äh det funkar.

GODNATT!

idag är det måndag hej!

det är lite konstigt endå att vädret kan få en att känna sig så... pigg, glad, livet älskare!!!!
så känner jag idag. speciellt när jag gick hem från skolan med Paolo Nutini i hörlurarna, det kändes som jag var med i en fim då jag precis uppnått mitt mål och allt var underbart.
Nu har jag håltimme i en timme till, så ska kolla, på min engelska läxa, the blind side, även om jag sett den typ 3 gånger. Men det är en bra film, så det gör inget.
PEACE AND LOVE HAPPY DAY goodbye.
Orka livet

Ååh jag orkar inte. Jag vill ha lov, eller tja jag vill kunna göra vad jag vill, när jag känner för det. Alltså lov.
Okej tänk positivt... Bara 4 veckor kvar till påsken!!!


ciao

idag är det fredag. det gillar jag. jag gillar också skräpmat, men det vill inte mamma köpa åt mej. det är synd. nu ska jag gå och tjata lite mer. och kolla på 50/50. SE DEN!!!
fin film.

i suck

jag undrar var tog all inspration till att bli jätteduktig i skolan och komma in på bra universitet och få ett bra liv tog vägen.
just ja. jag kom på att jag suger på allt. speciellt på matte och spanska, vilket är ganska ironiskt då jag har valt det som induviella val nästa år.
kanske ska ta och flytta till spanien och gå en snabbkurs i matte till sommaren. skulle sitta bra det. skulle sitta väldigt bra det.
hejdå nu ska jag sova och sen vakna och sen gå till skolan och sen komma hem och sen sova. som alla andra dagar. ÅH VAD JAG HATAR ALLA DESSA RUTINER JAG BLIR GALEN.


detta är en bild på mander och moi i början av gymnasiet då allt var nytt och kul och blabla..............................

its sunday, sundaay

jag är så sjukt kissnödig så jag typ svimmar, men för lat för att gå upp från min sköna plats i soffan. livet är hårt. Men snart ska jag flytta på min tjocka rumpa och gå ner till stan för att möta mis amigos.
hejdå
har spenderat tre timmar av mitt liv idag åt såna här bilder. IT FREAKING AMAZINGGG.

tjabba, tjena, hallå vi säger så

cha cha bloggen.
det är fortfarande lov och det är härligt! men har inte så mycket att skriva, inget intressant liksom. men, men, life is tough. god kväll!
jag har iallafall spenderat två dagar med en jättebra kompis. Camilla heter hon. hon är jättesnäll och jättego och jättebra!!!!

RSS 2.0