Utkast: Oct. 29, 2012


JAG ÄR SÅ UTTRÅKAD...

ja, alltså nu är det lov, det är väll rätt kul... BARA ATT JAG SITTER I STUGAN OCH ÄR SÅ RASTLÖS SÅ JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA FÅR PANIK SNART!!!! det ända jag gör på dagarna är typ att kolla på folk som har fina kläder på instagram osv. ja, och för två dagar sedan så var jag med min fina vän Elin på stan och åt mat. köpte ett par sammetstajts den dagen, när min mamma fick se dom så var det första hon sa: oj! kommer du våga använda dessa?! vad fräsiga de var!
ja nej nu har jag ingenting mer att skriva hejdå


Kulturnatten

För några veckor sedan så var jag och mina tjejor i melkers mayfor och sjöng på kulturnatten som ni ser på bilderna här över. Det var så himla kul!
(bilderna har jag fått från frida, tack!)


hej

förstår verkligen inte på er som kollar på min blogg. den är så tråkig. i allafall så ville jag säga att jag om min vän Olivia har startat en ny blogg som heter coldcoffee.blogg.se den får ni gärna kolla in. pusshej!

Friday yeah

Efter skolan gick jag och miss camillski till espresso house, köpte en varsin latte, satte oss ner och började plugga. I 3 timmar satt vi där. Så jäkla bra är vi!!!! Kvällen slutade egopix + fjortisredigering som dom 14 åringarna vi innerst inne alltid kommer vara. Haha i lööve you guurl
Nej nu måste jag sova ska iväg imorgon bitti till "körläger" najs


sommar

 
 
 
 
saknar sommaren 

RSS 2.0