tacokväll with my guurls

igår hade jag, Olivia, Lisa, Camilla, Amanda och Noomi lite tacomyskväll hemma hos Olivia, det var sjuukt mysigt och roligt!!! hade faktiskt med mig kameran för en gång skull, men de flesta bilder tror jag att jag skulle få en smäll om jag la upp, hehe. Men kul va det!
 

 
 

Sep. 20, 2012


Spanska

Sen fem år tillbaka har detta ämne varit en självklarhet i min vardag. En jävligt jobbig sådan. Ändå, den har alltid funnits där. Allt det ändrades idag. Ingen mer spanska för lilla Shalisa längre. Tidigare i mitt liv så fattade jag inte riktigt varför jag inte gav upp, det är liksom inte så att jag någonsin tyckt att det var kul att lära mig spanska, jag har aldrig fått så vidare bra resultat i det heller.
Idag förstod jag. Efter jag lämnat in lappen för att byta individuellt val så kände jag mig så himla misslyckad. Ända sen jag var liten har jag lärt mig att inte ge upp saker jag tycker är svåra, utan kämpa mig igenom dem tills jag i slutändan klarat det.
Även om jag vet att detta ämne inte gör mig något gott så känns de som om jag kommer gå miste om någonting. Iförsej så hoppas jag att jag kommer gå miste om alla ångest attacker jag fått dagen innan spanska lektionerna. Kanske just de jag kommer sakna? Att känna en sådan oerhört stor press på mig själv, men sen faktiskt ta mig igenom det? Eller så är det bara så att jag är så van vid det så set känns konstigt att "släppa taget" om det. Vet inte.

Men på andra sidan så känns de så jävla bra att inte behöva röra det där hemska ämnet igen. Plus att sociologi som jag ska läsa istället verkar 100000000 gånger mer intressant.
GodnattTORSBY HERE WE GO

idag ska jag med min KÄRA OLIVIA MELKERSSON till hennes hemstad Torsby, eller stad och stad, är väll en by. de ska bli kul tycker jag nu slutar jag skolan mitt liv äger  
HEJDÅ HA EN BRAO DAG
förut på NO:n så fiskade vi upp småkryp, jätteäckligt

00.30

konstigt dedär med sömn och trötthet alltså, jag går runt hela dagarna och är DÖDSTRÖTT men när jag väl ska gå och lägga mig så nejdå då blev jag visst pigg igen. idag har min dag bestått av:
- 4 timmar hål timme
- 2 och ½ lektion (musikteori, ensamble och klassråd, egentligen är de ju ingen vanlig lektion överhuvud taget nu när jag tänker efter...)
- Olivias och Camillas uuuubergoda wok eller va de va
- läxläsning med Camillski
rätt så produktiv dag måste jag säga, nu ska jag sova godnatt
 
 AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHA. nej

workin' 9 to 5

nja inte riktigt... men nästan, för att ni ser kära läsare att idag så har jag gått i skolan i hela 10 och en halv timme, med två olika språk, spanska OCH engleska. Och så har jag bränt mig på tungan på käääffe också för att jag är ju så vuxen och blablabla... eller nej hejdå nu är jag trött 
PEACE 
 
 
 

bloggrape

hejsan hoppsan i lingonskogen, olivia här. 
klagar på att shalisa som hon så fint heter, aldrig uppdaterar sin blogg, inte för att jag inte blev jätttttttttttteglad när jag igår kollade hennes blogg i vanlig ordning och insåg att inlägget handlade om mig, men ja ni fattar. kolla mellanrummet mellan alla inlägg liksom. ja så jag tänkte att jag skulle göra ett åt henne, okej inte helt sant hon bad mig faktiskt skriva ett åt henne. klockan är i vanlig ordning alldeles för mycket men vi ska gå igenom samma procedur som vi alltid gör när vi ska lägga oss och sova: kolla våra telefoner en miljaaaaaard gånger, babbla om helt  ointressanta saker ingen av oss egentligen bryr oss om, babbla om djupa saker, skratta, bli trött, bråka om vilken film vi ska se tills jag vinner, okej inte alltid. tycker lite synd om shalleballe ibland, för när jag väl bestämt mig så har jag bestämt mig. men hon är världens bästavän i alla fall och dom som inte insett de nu och behandlar henne som de dom går miste om något! som hon skrev i inlägget om mig, de har gått knappt ett år sen jag lärde känna henne men hon är som min syster, som hon sa jag kan i bland bli galen på henne och irriterad och arg, men det går över nästan direkt. vi är som dom där barnen på dagis som är bästa vänner ena stunden och andra stunden fiender men så tar det sisådär 5 minuter så är vi bästa vänner igen. jag har sån tur att jag har henne & jag tror inte själv jag inser hur bra jag har det, hon finns ALLTID där vad de än skulle råka vara så finns hon där. hon är helt enkelt min bästavän och de ska jag se till att hon blir, för jag ska ta hand om henne jag!
 
så ge er ut i världen och leta efter eran shalisa, dom växer inte på träd så när ni funnit henne ta väl vara på tiden ni har. man måste ge och man måste ta. nu har vi kommit fram till att vi ska se på one tree hill, men åter igen jag bestämde vilken säsong vi skulle se på trots att hon redan sett hela den säsongen, muahahahaha!

OLIVIA MELKERSSON

för lite mer än ett år sedan så träffade jag för första gången en tjej som heter Olivia. det mina kära vänner är jag så jävla tacksam över. För ni förstår den där olivia har idag blivit min bästa vän, hon finns alltid där, på riktigt. Hon är inte på låtsas. när jag tänker tillbaka känns det hur konstigt som helst att jag bara känt henne i ett år. Känns som jag känt henne hela livet. Ibland kan jag bli så sjukt irriterad på henne så jag vill bara gå och dö, men vips så är ok igen, hon är allt lite som min syster, så väl känner jag henne, så mycket litar jag på henne. (plus att hon typ bor hos mig, eller jag hos henne så vi blir ju aldrig direkt av med varanda, och om hon åker enda hem till torsby så blir de minst ett telefonsamtal om dagen, eller i någon annan slags form av kontakt)
hon är min bäääääästa vän helt enklet. och de hoppas jag att de alltid kommer vara. för ack så tragiskt mitt liv skulle vara om hon inte va de. PUSS PÅ DEJ BÄJB LOVE YOU!!!!!
 
 

hej hopp hallå vad i världens namn försegår?!

ibland, eller tja, rätt ofta suger det så himla hårt att vara tonåring, och tjej. 

RSS 2.0