hej

jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött.jag är trött. jag är trött. på allt. vet inte varför, egentligen borde jag väll inte vara det, men det är jag.

söt bild från balen with ma gurrrllsss (linneas bild!!!)

Forever alone?

Har åkt bussen ÄNDA vägen från skolan till kmti, själv, nu sitter jag här innanför entrén, själv, i väntan på två knäppisar som aldrig kommer, själv.

Förresten, hade sex timmar håltimme idag om någon ville veta. Känner verkligen att jag får ut så mycket utav skoltiden, verkligen.


myslördag


detta är vad jag och min lillebror har spenderat dagen med.

now ladies and gentlemen, i present to you...

vår underbara jättesnygga brillianta osv stopmotion film som vi gjort på media. MUSIKARE KAN OCKSÅ!


och en mysig fredagslåt på det också. uuh så generös jag är idag serrni!

Usch så bra norah Jones är

Godnatt


bloggrape

detta inlägg är ett utav dom inlägg en människa inte kommer att glömma jag menar, jag babblar väldigt ofta om väldigt intressanta saker. jag heter olivia och jag går i shalisas klass för er som inte förstått det ännu. jag har egentligen inte så mycket att berätta just nu, mer än att jag är väldigt glad för att jag ska åka hem idag, och att shalisa sitter och petar i näsan, tänker: " mumms, den såg god ut jag måste bara smaka"
ha ett bra liv så länge, i will be back! MOAHAHAHA

precis som det ska vara

sitter i stugan och myser, efter ett hårt träningspass på kmti.
precis som det ska vara.


hur kommer det sig att även om man börjar kolla på heelt andra bilder på weheartit, så slutar det alltid att det kommer upp bara bilder på one direction?!

jag säger hey! (hey!) vilken underbar dag det är!

uh jag längtar till sommaren. Klarar inte av denna töntperiod av en mix mellan extremt vinterland och äckligt "gör mitt hår fett" regn...

p.s jag skulle laddat upp mer bilder igentilgen men mitt internet vill inte jobba med mig idag...

hejsan och så vidare

idag har jag varit i skolan som alla andra barn i Sverige, men det som alla andra  inte har haft är håltimme i 3 freaking timmar (i allafall i min klass). Men ska väll inte klaga, fick ju komma hem, äta lunch (istället för den äckliga pyttipannan i skolan) kolla på TV och sen efter det till och med ha tid över att börja på alla läxor som jag lyckas samla på mig. (meeeen, på den negativa sidan så fick jag vänta i 3 timmar på att ha en halvtimmes pianolektion. Istället för att sluta kvart över 11...)
nu ska jag fortsätta med alla läxor. hejdå.

Kalas

Hade kalas för miafia idag, roligt var det! Plus att vi baka VÄRLDENS godaste tårta. Mums!!!!


gott

den perfekta hamburgaren:
hamburgare
hamburgarebröd
gurka tomat eller annan grönsak
och den stora icebreakern: en stor fet SAUSE
(like a boss)
ja asså om ni inte fatta det. jag äter hamburgare just nu. jag vet att ni bryr er. ok? 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH


hejhejhejhejhej

hej, idag har jag åkt skidor i hovfjället med agnes och olivia. det va kul, men uh så kallt!
MEN NU är jag så SJUUUUKT godissugen så jag typ spyr (och det hjälper ju inte att jag vet att jag har en halv marabou choklad liggandes i huset) men nu ska jag ju vara så jättenyttig och så efter nyår och blabla så får ju inte äta godis. så det blir nog en apelsin. och kanske en kaka.
fast det skulle inte sitta fel med lite choklad alltså...

nu är jag hemmaaaaa!!!

kan bara säga att london är bäst och att there is NO WAY att jag ska bli kvar i Sverige när jag har tagit studenten.
åh orkar inte va duktig han är. KAN INTE SLUTA LYSSNA

RSS 2.0