Ciao

Och nu var jag hemma igen, har dock inte vågat tänka på allt som ska göras de närmaste dagarna utan har hoppat 4 veckor framåt då jag gjort klart allt mitt skolarbete. Någonsin. Det känns bra. 

Idag har jag träffat mina underbara igen, varit nere på stan och strosat runt överallt. Är så lycklig att jag har dem.  

Förlåt Amanda but couldn't resist, u so perrty


Flydde en liten stund

Är i Frankrike för tillfället, och stannar här till på torsdag. Idag så har vi varit och gått hela dagen i bergen till gamla små byar. Just nu är det dåligt väder men väldigt fint ändå.  


damn it

Det är kaos i mig. Jag andas in och ut gång efter gång i hopp om att finna en väg framåt. Men det blir ingen skillnad för varje gång jag tar ett steg fram går jag två bak. Det är ständig storm, trycker försvinner inte. Jag blir tokig för att jag inte kan sådana saker jag kunnat. Jag blir galen för att jag ser saker som jag en gång sett dem.
Så snälla vänd nu, det räcker.

Äntligen 18

I fredags blev jag 18 år gammal. Det var nog den bästa födelsedagen någonsin. Den började med att efter skolan så tog en hemlighetsfull, tyst Lisa med mig hem till mitt place där vi satt och väntade en stund, efter denna stund så sa hon "kom nu ska vi gå". Vi gick till Drottninggatan där Hannes med en ukelele och Amanda satt och väntade, "nu ska vi sjunga" sa dem. Så då fick jag en bunt sångtexter i handen så började Hannes spela, då fick jag sjunga på både Drottninggatan och senare Torget. Tjänade ihop typ 50 kr tillslut (hälften var från gänget så ah...) Men ändå. Efter detta så tog Amanda och Camilla mig under armen och sa "kom nu går vi hem till dig så ska vi göra iordning dig". Så de gjorde vi. När de pimpat klart mig så satte vi oss på en buss till Hannes där de väntade med tacos. Och efter en stund världens finaste tårta och presenter. När vi ätit oss mätta så gick vi ner till källaren för förfest, innan det var dags för Tempel. Där var vi och dansade i timmar innan jag och Lisa gick hem och däckade på studs. 
Jag har verkligen de bästa, tokigaste, roligaste, finaste vännerna någon kan önska sig. För det är jag så himla himla himla glad. Ni är verkligen bäst. <3 

Skola

Idag går jag ända fram till 5, men det är okej för imorgon är jag ledig och om lite mindre än 2 månader åker jag och mina homies till Turkiet. RSS 2.0