Halva tiden på gymnasiet. CHECK!

Gick på jullov idag. Sjukt hur snabbt tiden går och hur mycket vi hunnit med. Om ett och 1/2 år så tar vi studenten. Crazy


Idag har jag

• åkt till skolan uubertidigt
• haft luciatåg för skolan
• blivit bjuden på lussebullar
• spillt kaffe (som jag precis köpt) över hela mig + bordet + golvet...
• varit väldigt trött

Bra torsdag i andra ord, nu ska jag ha kör och öva till konserten på söndag! So long!


Helgen

I helgen har jag sjungit julsånger i iskallt väder. Det var kallt, men mysigt. Jag har också sett musikklassernas luciakonsert, så himla fint och bra.
Nu är det bara 13 dagar kvar tills jag åker till Dubai. Det är också väldigt bra.
Hejdå


Nobeldagen

Idag var jag uppe JÄTTETIDIGT för att komma till skolan halv 8, där träffade jag ma gurls från Melkers Mayfor för att åka vidare till nobelgymnasiet, vi var nämligen där och sjöng idag. Biobiljetter och glass fick vi också. Det var väldigt trevligt måste jag säga!
Nu ska jag läsa på lite om miljön, har ju trots allt no prov imorgon!


Dec. 05, 2012

Hej det var ett tag sen! Hur har ni det? How's the wife and kids?
Med mig är det helt ok. Har liksom ingenting intressant att dela med mig av på denna blogg så blir inte att jag skriver någonting, men min kära vän ämända ville så gärna att jag skulle lägga upp någonting, so here you go!
Nej men just nu har jag en extremt stor hög med läxor, inlämningar, prov, musikframträdanden på gång så känner mig en ynka stressad inför det. Men annars så är det ju lite mer än två veckor till jul, vilket jag tycker om. Tycker faktiskt om värdet också, fast skulle klarat mig utan att det är -16 grader...
Ok, en liten uppdatering på mitt liv just nu antar jag. OK bra see you later!


RSS 2.0