Läget mannen

Om 2 dagar så sitter jag på ett flyg till Sardinien, värmen, pizzan och glass i stoooooooora lass. Jag är taggad.
Idag har jag träffat milla pilla, hon är bra hon.
Godkväll


Tillsammans igen

Idag var vi allihopa samlade och firade Lisa som fyllt år för två dagar sen. Vi åt tårta med grisar på, drack kaffe och catchade upp på allt vi missat. Jag har ett gäng fina vänner jag.


Kära gistanes

En sak som alltid funnits med mig och alla i min omgivning är strävan efter att vara perfekt. Man ska vara perfekt i precis allting. Och jag blir så trött på det.
Jag är så trött på att var jag än vänder mig så finns det någonting där som skriker: gör såhär, då blir du bättre. Samtidigt som samma källa senare säger: men glöm inte bort att va dig själv, du är bra!
Jag är så trött på alla ideal som finns runt om kring. Trött på att media bland annat ljuger om att man ska må bra. För det är ju en lögn allt ihop. Vad man än gör så finns det inte en chans att man kommer må bra. Det finns alltid någonting som är dåligt, vare sig du själv förstått det eller inte.

Jag är inte så jättebra med ord. Men det jag vill få fram med detta är att jag är fruktansvärt trött. Och rädd. För vad som kommer hända om idealen inte ändras snart.Längesen

Hej
Nu var det ganska längesen jag skrev nått här. Har liksom inte så mycket att skriva/ingen tid tror jag. Men nu har jag sommarlov så ska väl ha all tid i världen...
I veckan har jag varit på festival, det var kul. Väldigt kul faktiskt.
Iallafall hoppas ni tar emot mig.
Tacohej


RSS 2.0